// IGMAKO Smart Solution Services

Kritična infrastruktura i servisi

IGMAKO Smart Solutions čvrsto je posvećen razvoju kritične infrastrukture i servisa next-generation mreža i jedan je od katalizatora u integraciji od GSM-R ka privatnim mrežama LTE / 4G i 5G tehnologije, olakšavajući masovno uvođenje mobilnih širokopojasnih servisa.

 

GSM-R

Imamo tehnološki portfolio i skupove veština potrebnih za celokupno izvođenje GSM-R projekata, pružajući operaterima jedinstvenu tačku za kontakt i odgovornost, smanjujući složenost i troškove.

Transportna mreža

Rešenja transportne mreže pružaju operaterima napredne transportne mogućnosti koje podržavaju čitav niz servisa govora i podataka. Naša rešenja su dizajnirana da podrže prelazak sa zastarelih SDH tehnologija na mreže zasnovane na IP-u. Povećavaju mrežni kapacitet i performanse.

Dispečerske komunikacije

Posedujemo stručnost najnovijih rešenja za govor i podatke za optimizaciju rada komandnog centra. Budite sigurni da vaši dispečeri imaju na raspolaganju najbolje alate za brzo i efikasno reagovanje.

Imamo rešenja koja pružaju pouzdanu konektivnost, intuitivan rad i robusnu funkcionalnost bez obzira na to da li je vaša organizacija velika ili mala i ima li osnovne ili složene potrebe.

Privatne mreže LTE tehnologije

Snabdevajući industriju 4.0 danas, IGMAKO Smart Solutions nudi industrijsku privatnu LTE 4G i 5G komunikacionu tehnologiju nove generacije za rudarstvo, komunalne servise, proizvodnju i aerodrome. Rešenja za privatnu mrežu uključuju sve segmente od radio pristupa do core uredjaja kako bi obezbedile potpuno samostalno postavljanje privatne mreže za govor, podatke i video aplikacije, prilagođene vašim potrebama.

Pametna infrastruktura

Pomoću pametne infrastrukture povezujemo energetske sisteme, zgrade i industriju kako bismo pomogli kupcima da bolje koriste resurse i razvijaju način na koji živimo i radimo. Nudimo rešenja od inteligentne Smart Grid kontrole, Smart City, Smart Transportation, do Smart Storage rešenja.

// Usluge

Stručna podrška za pametna rešenja IGMAKO