// O NAMA

Gradimo komunikacionu infrastrukturu budućnosti

IGMAKO Smart Solutions je sistem integrator  end-to-end telekomunikacionih rešenja za čitav spektar proizvoda za pristup, transport i kritične servise, nudeći tehnologije i usluge za kupce u privatnom i javnom sektoru. Aktivni smo u oblastima telekomunikacija, kompanija, industrijske i javne infrastrukture.

IGMAKO Smart Solutions je partner od poverenja organizacijama kojima je neophodna sveobuhvatna raznolikost usluga – dizajn, isporuka, izgradnja, instalacije, puštanje u rad i održavanje telekomunikacione infrastrukture.

IGMAKO Smart Solutions je idealan partner za poslovne transformacije preduzeća sa inovativnim tehnologijama i impozantnim industrijskim iskustvom da bi se postigla trajna vrednost. Kompanija sarađuje sa čitavim ekosistemom strateških partnera kako bi maksimizirala vrednost za svoje klijente i pomogla im da povećaju poslovni uspeh.

// ISKUSTVO. PRAKSA. SAVRŠENSTVO.

Naša misija i vizija

Gradimo infrastrukturu budućnosti. Verujemo da je za napredovanje u savremenom poslovanju neophodno imati nepogrešive sisteme komunikacije. Pomažemo preduzećima stvaranjem ovih sistema, gradeći budućnost koja je povezana više nego ikad ranije.

 

// USLUGE

Stručna podrška za pametna rešenja IGMAKO

IGMAKO Smart Solutions je partner za predviđanje i ubrzanje transformacije preduzeća inovativnim tehnologijama i impozantnim iskustvom u industriji da bi se postigla trajna vrednost.

 

// NAŠ TIM

IGMAKO Smart Solution
Iskusni stručnjaci

IGMAKO Smart Solution tim je sačinjen od iskusnih stručnjaka sa višegodišnjim profesionalnim potrebnim za projektovanjem i realizaciju telekomunikacionih sistema od početka do kraja.

Različita iskustva i oblasti ekspertize našeg profesionalnog tima u različitim industrijama omogućavaju nam konstantan napredak i pružanje najefikasnijih i najkopmleksnijih profesionalnih telekomunikacionih sistema.

To nas čini pravim timom sa pravom stručnošću za razvoj vaših pametnih telekomunikacionih rešenja.

David Ferry

Co-Founder of company

Christina Torres

Co-Founder of company

Amalia Bruno

CTO of company

Robert Cooper

CEO of company
// PARTNERI

U partnerstvu smo sa najvećim
telekomunikacionim kompanijama

U ovako bitnoj industriji ima smisla biti partner samo sa liderima. U IGMAKO Smart Solutions udružili smo se sa vodećim imena u telekomunikacionoj industriji da bismo našim klijentima pružili najbolju moguću uslugu.