// IGMAKO Smart Solution Services

ICT infrastruktura i data centri

Svakoj organizaciji potrebna je ozbiljna ICT infrastruktura da bi stekla konkurentsku prednost. Zbog toga smo ovde – da bismo pružili tehnološku podršku i fleksibilnost koja vam je potrebna da maksimizirate svoju poslovnu efikasnost – nudimo rešenja koja čine data centre sigurnim, održivim i uvek dostupnim. Naše integrisane tehnologije pomažu data centrima da ostanu sigurni dok efikasno rade.

Umrežavanje data centara

Naše usluge iz oblasti ICT infrastructure uključuju čitav niz mrežnih komponenata, uključujući rutere, svičeve, firewall sisteme različitih proizvođača, koji nam omogućavaju da ponudimo najbolji dizajn data centra za vašu organizaciju za nesmetano funkcionisanje kritičnih aplikacija i podataka.

Serveri i sistem za skladištenje podataka

Dizajniramo, isporučujemo, instaliramo i konfigurišemo rešenja servera i storage prilagođena vašim potrebama.

Data centar koji definiše softver (SDDC)

Slobodno inovirajte u cloudu po vašem izboru ovim softverski definisanim rešenjem. Nudimo najbolje u svojoj klasi virtuelizovane opcije za skladištenje i umrežavanje sa sveobuhvatnim upravljanjem u cloudu koje vam omogućava brzo pokretanje, upravljanje, povezivanje i zaštitu aplikacija u data centrima , cloudima i uređajima.

Rešenja za rezervne kopije i replikaciju

Sprečite moguće gubitke i zastoje pomoću naših robusnih rešenja za pravljenje rezervnog Backup-a i replikacije.

Strukturno kabliranje i pasivna rešenja

Dizajniramo i instaliramo strukturne kablove prema industrijskim standardima za data centre, fabrike, kancelarije, bolnice, škole i univerzitete i druge zgrade za podatke ili komunikaciju koristeći razne vrste kablova i konektora.

 

// Usluge

Stručna podrška za pametna rešenja IGMAKO